Podanko ;D - Wersja do druku +- PL WRTTeam - Sieć Serwerów Forum Wielotematyczne (https://wrtteam.pl) +-- Dział: Śmietnik (https://wrtteam.pl/forumdisplay.php?fid=39) +--- Dział: Archiwum (https://wrtteam.pl/forumdisplay.php?fid=105) +--- Wątek: Podanko ;D (/showthread.php?tid=535) |
Podanko ;D - Moolson - 22-12-2016 > Imię:Aleksander > Wiek:13 > Coś o sobie (2 zdania wymagane) witam. Nazywam się Aleksander mieszam w Piotrkowie Trybunalskim. Lubię grać w gry komputerowe oraz interesuję się Informatyką > Nick:Moolson > Czy Masz TS3 I Sprawny Mikrofon?:Tak > Poprzednie nicki:BRAK > Kod rekrutacyjny:Atrr3-24aJ-GAPSZ-sp1qw > Kod ESN:AMX/234/2016 > Zipp Code:34422-45824-01 > Jak długo grasz na WRT Team:3/2 lata > Dlaczego chciałbyś zostać Adminem CS na naszym serwerze?:bo lubię Serwery WRT, jestem administratorem na sampie i chciał bym poświęcić też nowemu serwerowi cs bo gra teraz tam dużo cheaterów bo serwer świeży > Czy jesteś w stanie poświęcić 3-4 godziny na moderowanie serwera jak i forum?:tak > Czy masz przegrane 30 godzin na serwerze?:z 10/18 mam coś takiego ale nabije ;/ > Czy twoje relacje z graczami są dobre?:Tak > Czy byłeś kiedyś banowany na naszym serwerze? Jeżeli tak to za co?Nie > Czy posiadasz jakieś zasługi dla serwera? Dla serwera oczywiście > Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz program Team Speak?tak > Czy zdarzyło ci się przeskadzać w eventach organizowanych przez administratorów? Nie > Dlaczego własnie do nas chcesz dołączyć ? (3 zdania wymagane)Bo lubię grać w cs'a spędzam na nim dużo czasu. Zwłaszcza teraz Bo Na Sampie jest mało graczy więc tak za bardzo na sampie nie siedze. Będę spędzał dużo czasu na cs'ie jak i na sampie. Podstawowe pytania - Jak sprawdzić czy gracz posiada WH ?Trzeba Siedzieć na spectu, Jeśli Cały czas @ siedzi na spectu może sam odpalić WH ale bardzo ważne musi go wyłączyć gdy zacznie grać a jeśli nie ten sposób to siedziec na spectu włączyć freecam sprawdzic czy gdzieś tam nikogo nie ma i specować te osobie dalej którą podejżewamy - Co zrobisz jeżeli nie będziesz wiedział jak postąpić z graczem w danej sytuacjioproszę bardziej doświadczonego Admina - Co zrobisz jeżeli zobaczysz kłótnie administracji?próbuje ją rozwiązać a jak coś nie powstyrzmam ich to zawołam Radzia - Czy można użyć komend w celach ułatwienia własnej rozrywki?:nie - Co zrobisz jeżeli gracz będzie negatywnie wypowiadał się na temat serwera?ostanie kicka z powodem: Ochłoń i wróć - Czy to że jesteś adminem to znaczy że możesz wywyższać się nad innymi?:NIe - Co zrobisz gdy gracz będzie prowokował cię? Będziesz z nim dyskutował czy od razu nadasz karę? Spróbuje rozwiązać z nim ten problem grzecznie - Czy możesz sprzedać swoje konto mając rangę moderacyjną na koncie?:nie - Czy możesz traktować swojego kolegę inaczej a innych graczy inaczej?:tak samo wszystkich traktuje - Czy przed nadaniem kary graczowi należy dokładnie sprawdzić raport czy można uwierzć graczom na słowo? Trzeba sprawdzić report z u@ Wyjaśnij znaczenie pojęć: -WH:Widzenie przez sciany albo calego ciala lub ciala i pistoletu albo kwadraciki - Speed hackzybkie bieganie bardzo szybkie takie az teleportuje - Aim Bot:nacelowywanie glowy - Lag:Zaciecie sie gry - Spamisanie tego samego - IP:Adresy Komputerów np 1111.1111.1111.1111 - no recoil:Brak Rozrzutu -no spreadokładnie nie wiem xD - team kill: - crasherrogram do wywalania Z gry RE: Podanko ;D - MaGi - 22-12-2016 Jestem na... Tak - Bywasz na ts - Przeczytane Regulaminy - Przegrany czas na serwerze.. Jak radziu zaakceptuje podanie i pozwoli mi cię przepytać małą serie "Co byś zrobił" ok. 5/10 pytań zależy ile wymyśle RE: Podanko ;D - DJRadziu458 - 22-12-2016 |