30-12-2016, 20:37:55
> Imię: Jacek
> Wiek: 14lat
> Coś o sobie (2 zdania wymagane): Mam na imię Jacek. Mieszkam w województwie Lubelskim. Interesuje się informatyką oraz stolar
> Nick: J4C3K
> Czy Masz TS3 I Sprawny Mikrofon?: Oczywiście
> Poprzednie nicki: [WRT]J4C3K
> Kod rekrutacyjny: Atrr3-24aJ-GAPSZ-sp1qw
> Kod ESN: AMX/234/2016
> Zipp Code: code: 34422-45824-01
> Jak długo grasz na WRT Team: Już od dawna
> Dlaczego chciałbyś zostać Adminem CS na naszym serwerze?: Ponieważ nie na jednym serwerze posiadałem range administrator. Mam nadzieje że się nadaje. Często tam gram.
> Czy jesteś w stanie poświęcić 3-4 godziny na moderowanie serwera jak i forum?: Oczywiście
> Czy masz przegrane 30 godzin na serwerze?: raczek tak
> Czy twoje relacje z graczami są dobre?: Myślę że tak
> Czy byłeś kiedyś banowany na naszym serwerze? Jeżeli tak to za co?: Nie byłem banowany chyba że kickowany za ping
> Czy posiadasz jakieś zasługi dla serwera?: Narazie nie
> Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz program Team Speak? Posiadam
> Czy zdarzyło ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez administratorów?Nigy
> Dlaczego własnie do nas chcesz dołączyć ? (3 zdania wymagane): Ponieważ Lubie grać w Counter-Strike 1.6 oraz SA:MP. Często tam gram. Ponieważ myślę że mogę pomóc serwerowi. Moim zdaniem moja obecność nie przeszkadza.
Podstawowe pytania
- Jak sprawdzić czy gracz posiada WH ?Oczywiście na specu albo go obserwować na swoim WH ale go nie używać gdy zacznie się grać.
- Co zrobisz jeżeli nie będziesz wiedział jak postąpić z graczem w danej sytuacji: Zapytać inną osobę z administracji WRT-Team.
- Co zrobisz jeżeli zobaczysz kłótnie administracji?: Postaram się ich rozdzielić aby się nie wyzywać albo zgłosić to do Wyższych rang.
- Czy można użyć komend w celach ułatwienia własnej rozrywki?: Nie
- Co zrobisz jeżeli gracz będzie negatywnie wypowiadał się na temat serwera?: Zbanować go za obraze serwera.
- Czy to że jesteś adminem to znaczy że możesz wywyższać się nad innymi?: Oczywiście.. że nie.
- Co zrobisz gdy gracz będzie prowokował cię? Będziesz z nim dyskutował czy od razu nadasz karę?: Nie dam od razu kary tylko postaram się go uspokoić.
- Czy możesz sprzedać swoje konto mając rangę moderacyjną na koncie?: Oczywiście że nie.
- Czy możesz traktować swojego kolegę inaczej a innych graczy inaczej?: Wszystkich będę traktował tak samo.
- Czy przed nadaniem kary graczowi należy dokładnie sprawdzić raport czy można uwierzć graczom na słowo?: Jak by była taka sytuacja nie banował bym od razu tylko będę go obserwował
Wyjaśnij znaczenie pojęć:
-WH: Widzenie przez ściany
- Speed hack: Szybkie poruszanie sie, teleportowanie
- Aim Bot: Auto Celowanie Głowy
- Lag: Zacinanie gry
- Spam: Pisanie tego samego
- IP: wysyłanie na chat: 123.123.123:12345
- no recoil: brak rozrzutu
- no spread: chyba menu cheatów, nie jestem pewny
- team kill: Zabijanie członków ze swojej drużyny
- crasher: Wyrzucanie z serwera
> Wiek: 14lat
> Coś o sobie (2 zdania wymagane): Mam na imię Jacek. Mieszkam w województwie Lubelskim. Interesuje się informatyką oraz stolar
> Nick: J4C3K
> Czy Masz TS3 I Sprawny Mikrofon?: Oczywiście
> Poprzednie nicki: [WRT]J4C3K
> Kod rekrutacyjny: Atrr3-24aJ-GAPSZ-sp1qw
> Kod ESN: AMX/234/2016
> Zipp Code: code: 34422-45824-01
> Jak długo grasz na WRT Team: Już od dawna
> Dlaczego chciałbyś zostać Adminem CS na naszym serwerze?: Ponieważ nie na jednym serwerze posiadałem range administrator. Mam nadzieje że się nadaje. Często tam gram.
> Czy jesteś w stanie poświęcić 3-4 godziny na moderowanie serwera jak i forum?: Oczywiście
> Czy masz przegrane 30 godzin na serwerze?: raczek tak
> Czy twoje relacje z graczami są dobre?: Myślę że tak
> Czy byłeś kiedyś banowany na naszym serwerze? Jeżeli tak to za co?: Nie byłem banowany chyba że kickowany za ping
> Czy posiadasz jakieś zasługi dla serwera?: Narazie nie
> Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz program Team Speak? Posiadam
> Czy zdarzyło ci się przeszkadzać w eventach organizowanych przez administratorów?Nigy
> Dlaczego własnie do nas chcesz dołączyć ? (3 zdania wymagane): Ponieważ Lubie grać w Counter-Strike 1.6 oraz SA:MP. Często tam gram. Ponieważ myślę że mogę pomóc serwerowi. Moim zdaniem moja obecność nie przeszkadza.
Podstawowe pytania
- Jak sprawdzić czy gracz posiada WH ?Oczywiście na specu albo go obserwować na swoim WH ale go nie używać gdy zacznie się grać.
- Co zrobisz jeżeli nie będziesz wiedział jak postąpić z graczem w danej sytuacji: Zapytać inną osobę z administracji WRT-Team.
- Co zrobisz jeżeli zobaczysz kłótnie administracji?: Postaram się ich rozdzielić aby się nie wyzywać albo zgłosić to do Wyższych rang.
- Czy można użyć komend w celach ułatwienia własnej rozrywki?: Nie
- Co zrobisz jeżeli gracz będzie negatywnie wypowiadał się na temat serwera?: Zbanować go za obraze serwera.
- Czy to że jesteś adminem to znaczy że możesz wywyższać się nad innymi?: Oczywiście.. że nie.
- Co zrobisz gdy gracz będzie prowokował cię? Będziesz z nim dyskutował czy od razu nadasz karę?: Nie dam od razu kary tylko postaram się go uspokoić.
- Czy możesz sprzedać swoje konto mając rangę moderacyjną na koncie?: Oczywiście że nie.
- Czy możesz traktować swojego kolegę inaczej a innych graczy inaczej?: Wszystkich będę traktował tak samo.
- Czy przed nadaniem kary graczowi należy dokładnie sprawdzić raport czy można uwierzć graczom na słowo?: Jak by była taka sytuacja nie banował bym od razu tylko będę go obserwował
Wyjaśnij znaczenie pojęć:
-WH: Widzenie przez ściany
- Speed hack: Szybkie poruszanie sie, teleportowanie
- Aim Bot: Auto Celowanie Głowy
- Lag: Zacinanie gry
- Spam: Pisanie tego samego
- IP: wysyłanie na chat: 123.123.123:12345
- no recoil: brak rozrzutu
- no spread: chyba menu cheatów, nie jestem pewny
- team kill: Zabijanie członków ze swojej drużyny
- crasher: Wyrzucanie z serwera