tracimy przez takich administratorów graczy cennych administrator zostaje zdegradowany do moderatora. już nie pierwszy ban usuwałem miedzy innymi dla tego zrobiłem panel do ub (SCP)
ODWOŁUJĘ SIĘ OD SKARGI ! ZOSTAŁEM NIE SŁUSZNIE ZDEGRADOWANY NA POZIOM MODERATORA . TYLKO TWIERDZIŁEM ŻE MA AIMA ALE NIC ZA TO NIE DOSTAŁ. TO JAKIM PRAWEM JESTEM ZDEGRADOWANY ?
23-01-2017, 14:27:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-01-2017, 14:28:04 przez Bartello.)
Zostałeś zdegradowany, za oskarżanie kogoś, o coś czego nie zrobił + nadanie niesłusznego bana.
Sprawa raczej wyjaśniona, więc zamykam.
Gdyby autor chciał, aby znowu otworzyć niech zgłosi mi się na PM.
23-01-2017, 16:31:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-01-2017, 16:33:14 przez Haxxx_.)
BZR gracz KnyF nie posiada auto c-buga, obserwowałem go, osobiście pokazywał mi wykonanie tgl i stwierdzam że jest to czysta umiejętność robienia turbo glitcha, kolejna sprawa, i mowie to ogółem, do nowych i młodszych rangą w administracji, jeżeli nie macie pewności ze gracz posiada nie dozwolone mody nie banujecie i nie oskarżacie, w takim przypadku nagrywacie gracza, nagranie przesyłacie Head administracji, i radze sie podszkolić w tym kierunku, jeżeli nie porafisz odróżnić auto od czystego gl to sorry, nie oczekuj awansu, i proszę sie pilnować, nie podejmujcie nie przemyślanych decyzji bo działacie na szkodę serwera.
Każdy zarejestrowany użytkownik, wysyłający wiadomość ponosi za nią pełną odpowiedzialność. Publikowane wypowiedzi są prywatnymi opiniami użytkowników. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Administratorem danych osobowych jest PL WRTTeam Group. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, Administracja Forum nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników instytucjom ,firmom, osobom prywatnym etc. Hasła są szyfrowane w bazie danych, a Adresy IP są tylko i wyłącznie do wglądu Administracji.Strona używa ciasteczka.
Rejestrując konto akcetpujesz wszystkie wymogi.