28-07-2016, 23:16:41
RoReK nie odejdzie nie zrobi mi tego nam tego nie zrobi poprostu trzeba dać mu czas
28-07-2016, 23:16:41
RoReK nie odejdzie nie zrobi mi tego nam tego nie zrobi poprostu trzeba dać mu czas
28-07-2016, 23:41:38
Pff... te wizjoner twój czas już się dawno skończył nawet nie myśl, że tu wrócisz RoReK z nami zostanie
28-07-2016, 23:43:10
Kseciuniowi szkoda że został wyjebany za to że ludzi nie traktował jak należy ale miał wizję widać psychopatów i teraz ma nową wizje xD hahahahaa
28-07-2016, 23:43:55
KURDE JOOTER NIE UMIESZ NAWET GÓWNA W KIBLU SPUŚCIĆ JAK ON SIĘ WYDOSTAL? KURDE NO CHYBA ŻE KIBEL PRZEPYCHAŁEŚ TO ROZUMIEM
28-07-2016, 23:50:17
osobiscie, dla mnie Hrabia wydaje się spoko fajny,ale WRT nie będzie przydupasami tak że to ujmę Psych - Landi.
Tyle z mojej strony.
:heart: https://www.youtube.com/watch?v=tYkc1cxtqnM :heart: Ganja Mafia
36 minut(y) temu
Powiem, tak dzięki za wszystkie słowa otuchy i informuje tak wrtteam dalej beze mnie by nie działało tak świetnie. Trzeba kontynuować nasze dzieło Radku i Kwiatkooo. Po drugie Pan Hrabia Duku zostanie rozczarowany, gdy dostanie informację ta. Myslał on ze pocieszy się tym ze ja odejde hehe huja tam. Narazie na stan dzisiejszy ja sobie ide na urlop i mam wyjebane przyjde z urlopu to zobaczymy. Trzeba dalej kontynuować dzieło. Dziękuje jeszcze raz, i pozdrawiam wszystkich, którzy wypowiedzieli się w tym poście oprócz Pana Hrabi Duku, który pyszni się każdy gównem które osiagnie. Rorek |
|